Slik kan Rolf-Harald bo gratis én måned i året!

Med innføring av bompenger i Tromsø vil en bilist med normal bilbruk betale ca 17.000 kroner i året i bompengeavgift.

Selv med bombrikke. (Se regnestykke under). Med tusenvis av arbeidsplasser, og alle fasiliteter i gå- og sykkelavstand, vil en beboer på Einerhagen kunne spare tusenvis av kroner hvert år. Nok til å dekke en hel måned med renter og avdrag for sin nye bolig.- 17.000 i året er mye penger for de fleste. Det er for eksempel renter og avdrag en hel måned på en bolig til 4 millioner kroner, sier Rolf-Harald Haugen.

Nært det meste

– Det finnes knapt et boligprosjekt i Tromsø som er nært så mye. Tusenvis av arbeidsplasser, idrettshall, marka, shopping, bussholdeplasser, treningssentre, dagligvarebutikker, skoler og barnehager. Du har alt, ufattelig nært, sier prosjektleder Henrik Larsen i Einerhagen Eiendom AS.

Når byen vokser er det gjerne i utkantene utviklingen skjer. Spesielt når et boligprosjekt med flere hundre nye hjem skal etableres. Da oppstår det et behov for å bygge tjenester og infrastruktur. Som for eksempel butikker, barnehager og idrettsfasiliteter. Og det tar tid. Fordelen med Einerhagen er at alt er etablert i nærområdet fra før.

– Å flytte til Einerhagen blir jo som å komme til dekket bord, sier Rolf-Harald Haugen.

Slik sparer du mer enn 17.000 i året

Med gyldig avtale og brikke koster det 28,80 for rushtidsavgift og 9,60 utenom rushtid. Med 10 bompasseringer i rushtid og 9 passeringer utenom per uke, blir den månedlige avgiften ca. 1.575 kroner. Basert på et snitt med 4,2 arbeidsuker per måned. Selv om man tar bort en feriemåned i året vil en husstand betale over 17.000 kroner. Og har du to biler som brukes like mye blir det dobbelt opp!

Meld interesse

Meld din interesse for å få oppdateringer om prosjektet!