Se den første modellen

Til høsten starter salget av første byggetrinn. Nå kan du se området i 3d for første gang.

Første byggetrinn består av 2 bygg som rommer 80 – 90 leiligheter. – Når vi er ferdig med de siste detaljene vil vi kunne vise frem plantegninger og boligvelger for prosjektet, forteller Ingvild Bratterud, salgssjef i Peab Eiendomsutvikling Nord.

Første byggetrinn vil bestå av 2-, 3- og 4-roms leiligheter.

Første byggetrinn på Einerhagen er merket med grønn farge. 

Skisse Einerhagen, endringer vil forekomme.

Tilpasset førstegangskjøpere

En del av det første byggetrinnet vil passe svært godt for førstegangskjøpere. – Den mest sydvendte blokken er en u-blokk med arealeffektive boliger spesielt egnet førstegangskjøpere. Leilighetenes kvaliteter, i kombinasjon med de unike mulighetene kjøpere har for å få hjelp med å finansiere egenkapital i dette prosjektet, gjør at vi har stor tro på at mange unge i Tromsø endelig skal få mulighet til å kunne kjøpe sin egen bolig, forteller Bratterud. 

Den andre blokken vil være et punkthus bestående av større leiligheter, som kanskje vil passe de som vil gå fra enebolig til et enklere liv i en moderne leilighet. 

Maria har brukt en halv million på å leie

Sammen med CoOwner fikk hun endelig råd til å kjøpe egen bolig.

Fellesareal

I tillegg til boligenes utforming og den unike økonomiske løsningen, jobbes det med å skape gode fellesarealer i første byggetrinn. – Vi jobber med å finne den rette sammensetningen av fellesareal, som gir merverdi for de som skal bo der, sier Bratterud. 

Samtidig er Bratterud klar i sin oppfordring til de som er på utkikk etter en bolig. – Her er det bare å følge med. Vi har mange gode nyheter på lager, som vil blir offentliggjort utover våren. Det lønner seg å registrere interesse, så får man fordeler i dette prosjetet, avslutter hun.

Meld din interesse for å få mer informasjon om prosjektet!

Meld interesse