fbpx

Einerhagen

– Et godt sted å leve

Personvernerklæring for Einerhagen Eiendom AS

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Einerhagen Eiendom AS bruker informasjonskapsler på nettstedet einerhagen.no.

Arnestedet AS er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.

Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det blir samlet inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Kontaktinformasjon

Einerhagen Eiendom AS
Grønnegata 65, 4. etg.
9008 Tromsø

Org. nr.: 915 167 241

E-post: even@einerhagen.no
Telefon: 468 37 845

Hvilke personopplysninger samler vi inn, og hvorfor gjør vi det?

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen din når du besøker en nettside. Vårt formål er å generere statistikk over bruken av nettsiden. Statistikk er et redskap for å forbedre nettsiden, samt vurdere effekten av markedsføringen vår, også på andre digitale plattformer.

Vi bruker ikke informasjonskapsler til å se hvilke nettsider du besøker etter at du har vært på nettsidene våre. Vi lagrer heller ikke informasjon som gjør at vi kan identifisere deg som person. Unntaket fra dette er dersom du sender inn digitale skjemaer til oss, der hvert datafelt (f.eks. navn, adresse, e-post-adresse o.l.) vil lagres i vår løsning for kunderelasjoner (CRM). 

Hvis du besøker dette nettstedet så samler vi likevel inn avidentifiserte opplysninger om besøket gjennom verktøyet Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedene. Eksempel på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider på nettstedet, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som blir brukt.

Opplysningene blir behandlet i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert mener vi at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Einerhagen bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook. Brukerne har kontroll over reklamene som de ser og kan justere sine personlige innstillinger på Facebook (lenke: https://www.facebook.com/about/ads). På Facebook kan du finne informasjon om Facebook-informasjonskapslene og retningslinjene innen personvern (lenke: https://www.facebook.com/policies/cookies/).

Vi integrerer også Hubspot i vår nettløsning, der all informasjon om deg blir lagret på sikre servere, i tråd med retningslinjer for datalagring gitt av Hubspot. 

Dine rettigheter til innsyn, retting, sletting og eventuelt flytting

Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi lagrer om deg. Du kan også kreve retting av feilaktige opplysninger om deg, eventuelt sletting av alle data som omhandler deg. 

Om du ønsker å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve å få oversikt over opplysninger, eventuelt retting, sletting eller flytting av opplysninger, kan du kontakte Einerhagen Eiendom AS på e-post.

Skjema

Når du kontakter oss via skjema på nettstedet, blir de opplysningene du legger inn lagret bak innlogging på nettstedet, og er tilgjengelig for administrator og vår dataleverandør, i tillegg til at opplysningene blir sendt oss på epost. Sensitiv informasjon skal ikke sendes via skjema siden eposten med dataene blir sendt ukryptert. Vi lagrer opplysningene i våre systemer så lenge det er behov for dem for å kunne yte de tjenestene du ber om. 

Nyhetsbrev

Det er frivillig for deg som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelsen med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev eller å fylle ut og sende inn skjema. Dersom du ønsker å motta nyhetsbrev fra Einerhagen, blir de opplysningene du legger inn lagret bak innlogging på nettstedet til vår CRM-leverandør, Hubspot. Denne informasjonen er tilgjengelig for administrator og vår markedsføringsleverandør. Vi lagrer opplysningene i våre systemer så lenge det er behov for dem for å kunne yte de tjenestene du ber om. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev ved å klikke på en lenke nederst i alle nyhetsbrevene, eller ved å kontakte even@arnestedet.no.  

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider og artikler på dette nettstedet kan ha innhold – for eksempel video, bilde, artikler – fra andre nettsteder. Slikt innebygd innhold fra andre nettsteder fungerer akkurat som om du hadde vært på de andre nettstedene.

Disse nettstedene kan samle data om deg, bruke informasjonskapsler, inneholde tredjepartssporing, og overvåke hvordan du samhandler med det tredjepartsinnholdet. Det kan være å spore hvordan du samhandler med innebygd innhold hvis du har en brukerkonto og er logget inn på den nettsiden.

Hvem vi deler informasjonen med?

Data som blir sendt inn via skjema eller signering av nyhetsbrev på en av disse tjenestene blir lagret på server hos vår databehandler, som har taushetsplikt og som vi har databehandleravtale med.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene dine?

Hvis du har sendt oss opplysninger via et skjema, eller har et kundeforhold til oss, så lagrer vi opplysningene så lenge som nødvendig for å kunne yte tjenester til deg.

Hvilke rettigheter har du over opplysningene dine?

Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Kontakt oss hvis du vil at vi skal gjøre dette. Dette gjelder likevel ikke data vi må lagre av administrative, juridiske eller trygghetsgrunner.

Har du spørsmål om dette, så er du velkommen til å ta kontakt med oss.