Personvern

Personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler

Oppdatert dato – 14. april 2023

Når du bruker denne nettsiden, gir du oss personopplysninger om deg. I denne erklæringen kan de lese om hva slags informasjon vi henter inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker informasjonen til.

 Hva er personopplysninger?

«Personopplysning er en opplysning eller vurdering som kan knyttes til deg som enkeltperson, slik som for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.»

Kilde: Datatilsynet

 Hvem er ansvarlig for håndtering av personopplysninger og hvilke regler gjelder?

Arnestedet Eiendom AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester. For dette retter vi oss etter gjeldende personvernregelverk.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Det er frivillig å oppgi personopplysninger.

 Hvilke personopplysninger lagres, og hva er formålet?

De som besøker einerhagen.no kan frivillig gi personopplysninger ved å godta informasjonskapsler og sende henvendelser via kontaktskjema.

Analyse

einerhagen.no bruker Google Analytics for å måle trafikk på nettsiden. Analytics gir blant annet informasjon om antall besøk, omtrentlig geografisk posisjon på besøkende, hvilke sider som blir besøkt, hvilke nettsider man kommer fra, hva slags nettleser man bruker, søkeord brukt i internsøk og hvor lenge besøket varer.

Informasjonen vi får fra Google Analytics er viktig i arbeidet med å utvikle et nettsted med best mulig brukervennlighet. Informasjonen vi får fra Google Analytics kan ikke brukes til å identifisere deg som enkeltperson.

Kontaktskjemaer

I kontaktskjemaene kan man komme i direkte kontakt med oss. Informasjonen du registrerer lagres konfidensielt i våre systemer og vi deler ikke denne informasjonen med tredjepart, med unntak av HK Reklamebyrå Tromsø som drifter nettsiden og SVEVE som leverer SMS løsningen.

E-post og telefon

Vi får mange henvendelser per e-post og telefon. Vi mottar sjelden sensitive opplysninger, men i de tilfellene vi skulle gjøre det blir dette slettet fortløpende. Ikke-sensitive e-post lagres i vårt e-post system og den enkelte ansatte sletter e-post etter hvert som den ikke lenger er aktuell. E-post er ukryptert og vi oppfordrer alle til å la være å sende sensitive opplysninger via e-post.  

Informasjonskapsler / Cookies

Informasjonskapsler brukes for å gi innhold best mulig tilpasset deg. Informasjonskapsler brukes også i forbindelse med innlogging. Disse opplysningene deles ikke med andre.

Du har også mulighet for å skru av informasjonskapsler i nettleseren din. Hos Nettvett.no finner du informasjon om hvordan du gjøre dette.

Oversikt over opplysninger lagret om deg

Dersom du ønsker en oversikt over hvilken informasjon vi har lagret om deg kan du sende en e-post til [email protected]. Det er du selv som eier informasjonen vi har lagret om deg så dersom du ønsker det vil vi slette den.

Sletting av data

Dersom du ønsker å få slettet all informasjon vi har lagret om deg kan du sende en e-post til [email protected]

Meld interesse

Meld din interesse for å få oppdateringer om prosjektet!