Bruk nettet slik du ønsker

I Einerhagen vil det være et stort mangfold av beboere, med ulike behov og ønsker. Sammen med Altibox gir vi frihet til å velge.

Altibox har landets mest fornøyde bredbåndskunder i år. Dette kom frem i EPSI Rating Norge sin måling av kundetilfredshet i bredbånds-, tv- og strømmebransjen.

– Det er viktig for oss å ha fornøyde kunder. Samtidig jobber vi kontinuerlig med å forbedre produktene våre. Derfor er vi glad for å kunne gi Einerhagen kanskje landets beste og mest fleksible løsninger for TV og Internett, sier Mats Warvik, salgsansvarlig Troms i Signal.

Mats Warvik, Signal og Henrik Larsen, Peab Eiendomsutvikling Nord AS.

Fleksibilitet på boks

Gjennom Altibox kan man velge mellom Fiberaksess og Flex, som er to fleksible pakker som gir beboerene frihet til å velge.

– Tiden der styret i borettslaget valgte en kollektiv løsning på vegne av beboerne er forbi. Vi har tatt inn over oss at ulike mennesker har forskjellige behov, og med løsningene som blir tilbudt i Einerhagen dekker vi disse behovene, forklarer Warvik.

Foto: Adobe Stock - Altibox

Fiberaksess - individuell frihet

Hvorfor skal dine medievaner styres av naboen? Med Altibox Fiberaksess får hver enkelt husstand i Einerhagen frihet til å bestemme hvilke tjenester og produkter de skal ha. Samtidig slipper de å betale for noe de ikke trenger. For eksempel kan en gamer som ikke trenger TV slippe å betale for dette, men heller få mulighet til å makse farten på fiberbredbåndet.

– I tillegg kan de som tilbringer mye tid hjemmefra, for eksempel pensjonister eller hyttefolk, velge å ta med seg TV-kanalene dit de måtte ønske, forteller Warvik.

Foto: Brothers91

Flex - ferdige pakker

En annen løsning som kan tilbys i Einerhagen er Altibox Flex, der kostnadene med abonnementet fordeles over felleskostnadene og beboerne kan velge mellom tre ulike pakker:

  • Mye internett og de aller viktigste TV-kanalene.
  • Mer TV-innhold og lavere internetthastighet.
  • Kun raskt internett.

– I Einerhagen skal det være plass til alle, både store og små. Derfor er det viktig for oss å ha med oss en markedsorientert partner i dette prosjektet, med fleksible løsninger som gir beboerne valgfrihet, sier Henrik Larsen, prosjektleder i Peab Eiendomsutvikling Nord AS.

Er du interessert i å vite mer om Einerhagen? Trykk på knappen under.

Meld din interesse for å få oppdateringer om prosjektet!

Meld interesse