fbpx

Leter fortsatt etter løsning på støyproblematikk

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

For et knapt år siden leverte Fylkesmannen i Troms innsigelse på Einerhagens planer i forbindelse med offentlig ettersyn av reguleringsplanen. Innsigelsen ba om ytterligere tiltak knyttet til støyproblematikk fra Tromsø Lufthavn Langnes.

Einerhagen har i flere runder revidert og justert løsningene med ønske om å komme frem til en tilfredsstillende løsning på utfordringene med støyproblematikk. Vårt håp er dermed å kunne starte neste fase i utviklingen av området, som vi ønsker skal bli et godt og grønt område å bo sentralt i.

Fylkesmannen ønsker fortsatt justering

Per. oktober 2020 er status at Fylkesmannen i Troms og Finnmark fortsatt mener at tiltakene ikke er tilstrekkelige. Det pekes på at spesielt den sørvestlige delen av området fortsatt har utfordringer med flerkildestøy fra fly og vei.

Einerhagen leter fortsatt etter løsning på støyproblematikk som er påpekt gjennom innsigelse fra Fylkesmannen i Troms og Finnmark.
Einerhagen leter fortsatt etter løsning på støyproblematikk som er påpekt gjennom innsigelse fra Fylkesmannen i Troms og Finnmark.

Vi ønsker med dette å understreke at Einerhagen jobber videre med å forbedre og videreutvikle planene. Det jobbes videre for at området skal bli den sentrale, levende og grønne lungen som vi har satt oss fore å skape.

Vi har derfor tatt planene tilbake for å se på noen mindre justeringer av prosjektet, slik at vi igjen kan rette blikkene våre fremover mot realisering av Einerhagen.

1 hendelser på “Leter fortsatt etter løsning på støyproblematikk”

  1. Tilbakeping: Skaper nye uterom med innglassede balkonger | Einerhagen.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.