fbpx

Her er vinnerne av Einerhagens korona-støtte

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Hvordan kan man gjennomføre korpsøvinger uten å møtes? Hva skjer med et sammenslått fotballag – et prøveprosjekt – når det innføres begrensninger i mulighetene til å treffes? Hvordan klarer man å ivareta det sosiale aspektet som en treningsgruppe bidrar med i forhold til barn og ungdom?

Disse spørsmålene har langt på vei blitt besvart gjennom bidragene som kom inn etter at vi i slutten av november utlyste vi til sammen 15.000 kroner i støtte til de lag og foreninger som kunne fortelle suksesshistorier knyttet til det å holde aktiviteter i gang i den krevende starten på korona-nedstengingen.

LES OGSÅ: Derfor sponser vi lag og foreninger

–Det var tre lag og foreninger som til slutt sto igjen da utvelgelsen av mottakere av støtten skulle gjøres. Vi så etter gode, effektive og kreative korona-tiltak for å holde barne- og ungdomsaktiviteter i gang da koronaen traff Norge, og ikke minst; en delingsvilje som innebærer at andre klubber, lag og foreninger kan ta i bruk disse metodene umiddelbart, forteller daglig leder i Einerhagen, Even Liahjell. 

Etter at beslutningene var tatt ble vinnerne orientert, og gleden over å bli tilkjent støtte var stor:

FIKK STØTTE: TOF Guttemusikkorps ble til slutt en av de treklubber, lag og foreninger som ble tildelt støtte for sitt korona-arbeid under nedstengningen i mars i år.

–Dette var veldig gode nyheter! På vegne av TOF Guttemusikkorps sier jeg «tusen takk», uttaler styreleder i TOF Guttemusikkorps, Tom Angelsen.

I tillegg til TOF Guttemusikkorps ble Tromsø Svømmeklubb og Skarp G06 utvalgt som vinnere av pengestøtten på totalt 15.000 kroner fra Einerhagen.

–Tusen hjertelig takk, dette var en skikkelig god nyhet å få – nå er vi kjempeglade, forteller Trine Sand Bakken på vegne av Skarp G06.

Vi vil allerede i morgen starte med å publisere de innsendte historiene som til slutt ble utvalgt som mottakere av støtte.


Hold deg oppdatert, bli nyhetsbrevabonnent:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.