fbpx

Gir tromsø-idretten 15.000 i korona-støtte

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Boligutviklingsselskapet Einerhagen Eiendom AS har gjennom flere år støttet den lokale idretten. Nå gir de til sammen 15.000 kroner til lag og foreninger som vil fortelle om korona-tiltakene de har innført for å holde liv i idrettstilbudene siden mars.

– Vi ser at vi gjennom vårt engasjement i samfunnet også kan spille en viktig rolle i forhold til idretten i nærmiljøet. Vi har sett at det kan være stor forskjell på hvordan de enkelte lag og foreninger har jobbet seg gjennom nedstenging, karanteneregler og begrensninger, og vi håper at vi gjennom denne ordningen kan motivere til å dele tanker og løsninger på tvers av idrettens mange lag og foreninger i Tromsø, forteller daglig leder i Einerhagen, Even Liahjell.

VIL HA DELING

Mange av idrettene i Tromsø har periodevis vært avskåret fra sin virksomhet, primært på grunn av innskrenkninger i bruk av haller og arenaer. I disse situasjonene har mange lag vært utrolig flinke og kreative til å opprettholde både treningsgrupper og ivareta fellesskapsfølelsen spesielt unge utøvere har behov for.

– Vi kjenner til at enkelte klubber har tatt i bruk Teams, Zoom eller lignende for å gjennomføre enkle gruppetreningsøkter for sine medlemmer. Det er denne typen kreative løsninger og historier vi ønsker å trekke frem i lyset, sier Liahjell.

LES OGSÅ: Derfor sponser vi lag og foreninger

IKKE TID FOR HEMMELIGHETER

At noen deler sine historier og løsninger betyr at andre kan ta de i bruk umiddelbart, slik at effekten av tiltakene får effekt med én gang.

– Vi er fullstendig klar over at det kan sitte langt inne å dele sine beste tips med «konkurrenten», men vi mener at dette ikke er tiden for å sitte på «hemmeligheter», fremholder Liahjell.

– Vi ønsker derfor å gi til sammen 15.000 kroner til tre av lagene som er villige til å dele sine historier og løsninger. Det eneste kravet er at de skriver inn til oss og forklarer hva de har gjort, hvordan løsningene kom i stand, og vi vil deretter vurdere hvem som har de beste og allmennyttige tipsene å dele, avslutter Liahjell.

HAR DU LEST DENNE? –Man blir rett og slett glad av å være her.

VIL DU DELTA?

Send e-post til hallo@inord.no med din klubb eller ditt lags historie innen 1. desember. Jo flere detaljer, jo bedre. 

Det kan også hende at vi tar kontakt med dere for å få flere detaljer om. Historiene til klubbene eller lagene som vinner vil publiseres på våre hjemmesider, samt i våre kanaler på sosiale medier. Frist for innsending av bidrag er 1. desember.

Vi kårer tre vinnere som vil bli kontaktet innen 10. desember.

1 hendelser på “Gir tromsø-idretten 15.000 i korona-støtte”

  1. Tilbakeping: Her er vinnerne av Einerhagens korona-støtte | Einerhagen.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.