fbpx

– Derfor sponser vi lag og foreninger

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Einerhagen er opptatt av at alle som ønsker skal ha tilgang på aktivitetsmuligheter. Derfor er det viktig for dem å sponse lokale lag og foreninger.

I den nye bydelen Einerhagen, som planlegges på Langnes, skal mulighetene til aktivitet være mange. Bydelen er lagt opp slik at barn, unge og voksne skal ha en rekke alternativer til avslapning, lek og aktivitet utendørs – som sykling, fotball og hinderløype-lek.

Aktivitet tilpasset alle ligger nemlig Einerhagen nært til hjertet, og derfor er det også viktig for dem å bidra økonomisk til lokale lag og foreninger.

– VIKTIG FOR LIVSKVALITETEN

 Lag og foreninger er utrolig viktige for livskvaliteten til alle – både store og små, mener Even Liahjell i Einerhagen.

– Det koster å leie anlegg, kjøpe utstyr, reise på kamper og så videre. Der kan vi bidra, og hjelpe, legger han til.

LAVTERSKELTILBUD

Per i dag sponser Einerhagen IF Skarp, Fløya, Tromsø Håndballklubb, Tromsø Storm, BKT, Rideskolen, TUIL, Bravo, Tromsø Golfklubb og Tromsø Hockey.

– Hittil har vi stort sett sponset de som har spurt oss. De får gjerne ha en form for tilknytning til området rundt Einerhagen, men det er ikke noe krav, sier Liahjell.

– For oss er det viktig at de vi sponser har en eller annen tilgjengelig aktivitet – et lavterskel-tilbud der alle kan inkluderes. Det føler vi at disse lagene og foreningene har.

AVHENGIG AV SPONSORER

Inge Takøy, daglig leder i TUIL Fotball, understreker at de, i likhet med alle andre idrettslag, er helt avhengig av bidragsytere fra næringslivet.

– Det å drifte et idrettslag på TUILs størrelse, som har alt fra A-lag og nedover, er ikke gratis. Da er vi helt avhengig av et trekantsforhold mellom idretten, næringa og publikum. Da må vi signalisere gjennom det vi gjør, og gjennom våre verdier, at vi er et attraktivt vindu å bruke for næringa, sier han.

Tromsdalen Ungdoms- og Idrettslag består i tillegg til TUIL Fotball av TUIL Friidrett, TUIL Turn, TUIL Ski og ungdomslaget.

FOR ALLE

Takøy mener TUIL har betydd mye for folk i Tromsdalen, og vil bety enda mer når den nye hallen står klar.

SPONSOR: Einerhagen var kampsponsor da TUIL møtte Ålesund i «Folkets kamp» 19. august 2018.

– Vårt slagord er jo «Tromsdalen for alle», og vi har et mål om at aktivitetene vi tilbyr skal treffe alt fra de yngste til de eldste. Vi ønsker å bety noe for folks livskvalitet.

– ALLE MONNER DRAR

Både Even Liahjell og prosjektleder Odd Harald Eriksen har vært aktive i organisasjonsarbeid innen både håndball og fotball.

– Derfor vet vi også godt hvor mye jobb som ligger bak å skaffe selv små sponsorer. Som en sier: alle monner drar! Alle pengene som kommer inn er like viktige for lag og klubber, sier Liahjell.

GLAD FOR Å HJELPE

Han er tydelig på at Einerhagen vil fortsette å sponse lokale lag og foreninger:

– Ja, absolutt! Det er fint å kunne hjelpe lag og foreninger, og vi opplever at vi får mye igjen for det. De blir kjent med oss, og vi blir kjent med dem. Dessuten kan vi til og med få litt hjelp når vi trenger det – som da Skarp-guttene hjalp oss å rydde skogen i Einerhagen i sommer, sier han.

HJELP: Einerhagen sponser IF SKarp, og fikk sommeren 2018 hjelp fra disse Skarp-guttene til å rydde på området.

Einerhagen er et grønt og bilfritt boligprosjekt på Langnes. Området er på 51 dekar, der boligmassen vil dekke om lag 20 prosent. Det planlegges rundt 620 leiligheter, fordelt på 16 blokker, samt underjordisk parkering. I tillegg planlegges det flotte utearealer perfekt for lek, aktivitet og rekreasjon.

3 hendelser på “– Derfor sponser vi lag og foreninger”

  1. Tilbakeping: Innsigelse fra fylkesmannen om flystøy på Einerhagen - Einerhagen.no

  2. Tilbakeping: Gir tromsø-idretten 15.000 i korona-støtte | Einerhagen.no

  3. Tilbakeping: Her er vinnerne av Einerhagens korona-støtte | Einerhagen.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.