På Einerhagen er bordet dekket

Når du kjøper et nytt hjem er det viktig å tenke på den omkringliggende infrastrukturen, og hvordan det kan påvirke livsstilen din.

Å investere i en bolig som ligger i et område med all nødvendig infrastruktur er en klok beslutning som vil gi en rekke fordeler og bekvemmeligheter. 

Tenk deg å kunne gå eller sykle til jobben, dagligvarebutikker, shopping, treningssentre, Tromsømarka, skoler og barnehager, i stedet for å kjøre lange avstander. Denne bekvemmeligheten alene kan spare deg for mye tid og penger. 

Livskvalitet

I tillegg kan det å bo i et område med god infrastruktur gi høyere livskvalitet. Enklere tilgang til barnehager, skoler, jobb og dagligvarebutikker frigjør tid og reduserer stress. Når Einerhagen i tillegg ligger nært kafeer, sosiale møteplasser, treningssentre og flotte utendørsområder bidrar det til å fremme en gunstig livsstil.

En trygg investering

Dessuten er en bolig i et sentralt område med god infrastruktur en god investering. Eiendommer i slike områder verdsettes ofte raskere over tid, noe som gir en trygghet også for fremtiden. Etterspørselen etter slike eiendommer har også en tendens til å være høyere, noe som gjør det bekvemt å selge eller leie ut hvis du bestemmer deg for å flytte.

Einerhagen vokser i verdi!

I en periode over de siste fire år har snittprisen på leiligheter som har blitt solgt i området rundt Einerhagen økt med 18,6 prosent. 

Meld interesse

Meld din interesse for å få oppdateringer om prosjektet!