5 kortreiste perler i Tromsømarka

Å bo nær naturen gir en mer avslappende livsstil. 350 meter fra Einerhagen er porten til Tromsømarka.

Her får du alt du trenger å vite om gode markaopplevelser, uten at det koster deg et øre i bompenger eller parkeringsavgift.

I gåavstand til Einerhagen er det mange tilbud:

 1. Lysløypa
  Løypenettverket strekker seg langs hele Tromsøya. Fra Tromsøbadet/Templarheimen går det en stikkvei ned til Olsgårdvegen, et par steinkast unna Einerhagen. Her ligger det milevis med ferske skispor som kan brukes til en hyggelig tur med familien, eller i jakten på å komme i bedre form. Og om sommeren er det i tillegg et mylder av stier som tar deg inn i alt fra mørke granskoger til åpent nordnorsk myrlandskap.
 2. Charlottenlund
  Tumleplass for både store og små, året rundt. Snør på deg joggeskoene og ta en tur på mykt tartandekke, samtidig som barna koser seg i klatretårnet. Perfekt sted å nyte lunsj under åpen himmel.
 3. Tromsøbadet
  Strengt tatt ikke en del av Tromsømarka, men du kan nyte utsikten over marka fra utendørsbassenget. Og det er jo ikke verst 🙂
 4. Med skøyter på beina
  Fra Einerhagen er det gåavstand til flere områder for alle som er glade i å gå på skøyter. På kalde og snøfattige vinterdager syder Prestvannet av liv på vannet. I er du gladere i gå på skøyter med kølle i handa og tak over hodet er ishallen en liten spasertur unna. I tillegg legger kommunen is på fotballbanen ved Charlottenlund.
 5. Natur
  En tur i Tromsømarka er en fin måte å komme tett på naturen. Uten at du trenger å planlegge så mye rundt. Så enkelt, så avslappende.

Meld interesse

Meld din interesse for å få oppdateringer om prosjektet!